Vredeveldt
Home Mickle Melody Snapdragon Zangpedagoge Links Contact
Zangpedagoge Gemma VredeveldtLogo

Gemma Vredeveldt
ZangpedagogeZangles voor iedereen die (beter) wil leren zingen!Zing je in een koor, in een band of enkel voor je eigen plezier en wil je graag je zangkwaliteiten verbeteren? Dan is zangles iets voor jou!

De Lessen


Ik heb een lespraktijk aan huis. De leskamer is los van het huis, dus geen last van buren die mopperen over het geluid.
Elke nieuwe leerling krijgt een gratis proefles van 30 minuten. In deze les maken we kennis en doe ik een stemtest. Ook bespreken wat voor repertoire we gaan doen, wat voor lesdag en -tijd het meest geschikt is, en de lesduur (30, 45 of 60 minuten, de keus is in principe aan de leerling, en hangt af van niveau, financiŽle situatie en beschikbare tijd).
In de zanglessen wordt aandacht besteed aan houding, techniek, ademgebruik, ademsteun en natuurlijk: hoe leef je je in in de muziek. De les begint met een aantal zangoefeningen, daarna is er ruim tijd voor liederen, aria's, musicalnummers etc., naar gelang de voorkeur van de leerling.

Over mijzelf


Als enthousiast koorzanger en concertorganisator kreeg ik de behoefte om mijn muzikale kennis te verbreden en zo kwam ik op de Schumann Akademie terecht, een conservatoriumopleiding in deeltijd. In de eindfase van deze studie heb ik mijn zanglespraktijk opgestart en ik geef nu al weer heel wat jaren privť-zangles en stemvorming aan koren. Ik ben nog steeds fanatiek koorzanger en treed af en toe ook solistisch op.

Contact


Iedereen die zangles overweegt kan me mailen en een afspraak maken voor een gratis proefles. Ik woon in Berkel en Rodenrijs, vlakbij de metrostations Rodenrijs en Berkel Westpolder.
a.vredeveldt [at] kpnmail.nl

Literatuurtips voor beginners


Tipboek Zang H. Pinksterboer
Tipboek Muziek op papier H. Pinksterboer/B. Noorman

Literatuurtips voor gevorderden


Spreken en ZingenA. M. Eldar
De kunst van het zingen O. Averino
Sesamatlas van de zangtechniek A. Reijnders
Professioneel zingen I. van DoornCopyright © 2021 Vredeveldt